T. 0523 76 90 40 T. 0523 76 90 40 | | | Twitter | Facebook | LinkedIn

Vakman grond- weg- en waterbouw

Naast een uitvoerder zijn wij ook op zoek naar een vakman g.w.w. voor alle
voorkomende werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw.
Ervaring op gebied van damwand/beschoeiing plaatsen, bestratingen en het
aanleggen van riolering is een vereiste.
 

Voor de locatie in Radewijk is nog plek voor een stagiair in de werkplaats en in de uitvoering. Voor de uitvoering laatstejaars MBO- of HBO-civiele techniek studenten, waarbij het ook mogelijk is om werkzaamheden die betrekking hebben op KAM (Kwaliteit Arbo en Milieu) mee te nemen in de stage opdrachten. Bij voorkeur enige affiniteit met de GWW en of landbouw sector.

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat wij te bieden hebben, neem dan contact met ons op. Bij voorkeur per mail: info@hazinfra.nl  Telefonisch kan via 06-55800745 of 06-55890613.

Wij hebben een erkenning van Fundeon en Aequor.


locatie

Radewijk

aantal uren

nader te bepalen uur

beschikbaar per

per 1 november 2016

Ik heb interesse in deze vacature: Vakman grond- weg- en waterbouw

ik zoek werk

Ben je specialist met passie voor je vakgebied of wil jij jezelf verder ontwikkelen in de (civiele) techniek? CT Noord deelt jouw passie en streeft er altijd naar om het werk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw kennis, ervaring en voorkeur.

ik zoek personeel

Als (civiel) technisch bedrijf levert u diensten of producten waar u trots op bent. Dat kan alleen met de juiste kennis en vaardigheden. Wij leveren personeel in de civiele techniek, metaal, elektro- en installatietechniek, scheepsbouw en autotechniek.

vacatures

In welk vakgebied je ook werkzaam bent, als specialist heb je passie voor je vakgebied. Je wilt het liefst aan mooie projecten werken en je bent er trots op als je je werk goed oplevert. De mooiste banen en mogelijkheden vind je daarom bij CT Noord.