T. 0523 76 90 40 T. 0523 76 90 40 | | | Twitter | Facebook | LinkedIn

Als (civiel) technisch bedrijf levert u diensten of maakt u producten waar u trots op bent. U kunt dat alleen als u over personeel beschikt met de juiste kennis en vaardigheden. Daarbij heeft u behoefte aan flexibiliteit, diversiteit en vakmanschap. Vakkrachten met passie voor hun werk. Betrouwbare mensen die vakwerk leveren in de civiele techniek, metaal verwerkende techniek, elektrotechniek, installatietechniek en autotechniek.

Wij zijn trots als wij u van het beste personeel kunnen voorzien.

CT Noord levert personeel in de civiele techniek, de metaal, elektrotechniek, installatietechniek, scheepsbouw en autotechniek.

Goed geregeld

Alle wettelijke, administratieve én veiligheidszaken zijn bij ons prima geregeld. En CT Noord biedt u de mogelijkheid van betaling via een G-rekening, zodat u het risico van inlenersaansprakelijkheid uitsluit.

Loon naar werken

Onze uitzendkrachten en detacheringskrachten bieden uw bedrijf flexibiliteit. Tegelijkertijd kunt u van hen vakmanschap verwachten. Daarom vinden wij het logisch dat zij dezelfde beloning ontvangen als uw eigen mensen op de werkvloer. Daarom schalen wij iedere medewerker altijd in volgens uw cao of de regelingen die in uw bedrijf gelden.

NIEUWSTE VACATURES

Toezichthouder civiele techniek

Trekker chauffeur


facebook

ik zoek werk

Ben je specialist met passie voor je vakgebied of wil jij jezelf verder ontwikkelen in de (civiele) techniek? CT Noord deelt jouw passie en streeft er altijd naar om het werk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw kennis, ervaring en voorkeur.

ik zoek personeel

Als (civiel) technisch bedrijf levert u diensten of producten waar u trots op bent. Dat kan alleen met de juiste kennis en vaardigheden. Wij leveren personeel in de civiele techniek, metaal, elektro- en installatietechniek, scheepsbouw en autotechniek.

vacatures

In welk vakgebied je ook werkzaam bent, als specialist heb je passie voor je vakgebied. Je wilt het liefst aan mooie projecten werken en je bent er trots op als je je werk goed oplevert. De mooiste banen en mogelijkheden vind je daarom bij CT Noord.