T. 0523 76 90 40 T. 0523 76 90 40 | | | Twitter | Facebook | LinkedIn

Maak je CV concreet

Zeker als starter is het aan te raden je vakken te vermelden in je CV. Evenals een uitgebreide beschrijving van je stage en de projecten die je gedaan hebt. Daarnaast is het slim om aan te geven met welke systemen je bekend bent, tekenprogramma's, programmeertalen, software pakketten etc,  welke certificaten en of je je VCA hebt.

Blijf jezelf

Ga jezelf niet anders voordoen dan je bent. Je mag jezelf best wel positief presenteren, maar zorg dat het reeël blijft. Je eigen zwaktes kennen is een sterkte! 

CV check

Wil jij gratis je CV laten checken door een professional? Upload je CV en wij vertellen je op welke punten jij je CV nog sterker kan maken. Op deze manier vergroot je je kansen op die ene droom baan!

 

Misschien zie je een interessante vacature op de website. Zo niet, dan nodigen we je nog steeds graag uit voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek bespreken we je situatie, werkervaring, wensen en kansen. Samen besluiten we of we een zoektocht voor jou gaan beginnen. In deze zoektocht gaat CT Noord op zoek naar werkgevers die naadloos aansluiten bij jouw achtergrond en toekomstplannen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden en ben je ook tot niets verplicht. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op, per mail of telefoon. 

NIEUWSTE VACATURES

Toezichthouder civiele techniek

Trekker chauffeur


facebook

ik zoek werk

Ben je specialist met passie voor je vakgebied of wil jij jezelf verder ontwikkelen in de (civiele) techniek? CT Noord deelt jouw passie en streeft er altijd naar om het werk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw kennis, ervaring en voorkeur.

ik zoek personeel

Als (civiel) technisch bedrijf levert u diensten of producten waar u trots op bent. Dat kan alleen met de juiste kennis en vaardigheden. Wij leveren personeel in de civiele techniek, metaal, elektro- en installatietechniek, scheepsbouw en autotechniek.

vacatures

In welk vakgebied je ook werkzaam bent, als specialist heb je passie voor je vakgebied. Je wilt het liefst aan mooie projecten werken en je bent er trots op als je je werk goed oplevert. De mooiste banen en mogelijkheden vind je daarom bij CT Noord.