T. 0523 76 90 40 T. 0523 76 90 40 | | | Twitter | Facebook | LinkedIn

U wilt uw projecten kunnen uitvoeren. Daarvoor moet u kunnen beschikken over het benodigde gekwalificeerde personeel. Mensen met vaardigheden die niet altijd gemakkelijk te vinden zijn. CT Noord heeft verschillende dienstverleningsconcepten om u van dit personeel te kunnen voorzien. 

De lokale markt

Wij kennen de lokale (civiel) technische markt als geen ander. Wij weten wat er speelt, wat de ontwikkelingen zijn en wat de bedrijven vragen. Wij vinden voor uw vacature of project  een lokale vakkracht

Opleiden

De jeugd heeft de toekomst! Wilt u investeren in de toekomst? En deze kandidaten een gedegen opleiding bieden. Vraag naar ons opleidingsconcept, want een vak leren doe je samen met CT Noord.

ZZP-ers

Interesse in een zelfstandige zonder personeel en verzekerd van een gekwalificeerd vakman? Maar u wilt de administratieve last niet? Dan bieden wij u de uitkomst. Vraag naar onze mogelijkheden.

Buitenlands personeel

Sommige krachten zijn moeilijk te vinden op de Nederlandse markt, daarom kunnen anderstalige werknemers een uitkomst voor u bieden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

NIEUWSTE VACATURES

Toezichthouder civiele techniek

Trekker chauffeur


facebook

ik zoek werk

Ben je specialist met passie voor je vakgebied of wil jij jezelf verder ontwikkelen in de (civiele) techniek? CT Noord deelt jouw passie en streeft er altijd naar om het werk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw kennis, ervaring en voorkeur.

ik zoek personeel

Als (civiel) technisch bedrijf levert u diensten of producten waar u trots op bent. Dat kan alleen met de juiste kennis en vaardigheden. Wij leveren personeel in de civiele techniek, metaal, elektro- en installatietechniek, scheepsbouw en autotechniek.

vacatures

In welk vakgebied je ook werkzaam bent, als specialist heb je passie voor je vakgebied. Je wilt het liefst aan mooie projecten werken en je bent er trots op als je je werk goed oplevert. De mooiste banen en mogelijkheden vind je daarom bij CT Noord.