T. 0523 76 90 40 T. 0523 76 90 40 | | | Twitter | Facebook | LinkedIn

Wij zijn CT Noord

U bent op zoek naar een nieuwe baan, of naar de juiste persoon op de juiste plek. U zoekt een opleiding of u wilt juist advies. Wij hebben de oplossing die u zoekt.

Diensten voor werkzoekenden en werkgevers

CT Noord biedt een breed aanbod aan producten en diensten voor werkgevers en werkzoekenden.

CT Noord is specialist in het bemiddelen van personeel. Voor ondernemers met tijdelijke vacatures of kandidaten die snel aan het werk willen. Maar soms is een tijdelijke oplossing niet de beste voor uw onderneming of voor u als wekzoekende. Wilt u iemand meteen in dienst nemen? Dat kan. Wij selecteren de beste kandidaten en vacatures en u hoeft alleen maar met elkaar in gesprek te gaan.

CT Noord gaat verder

Wij gaan verder voor en verdiepen ons op eigen wijze in onze klanten en medewerkers. Daarbij hebben wij verbeeldingskracht en zijn nieuwsgierig. 

Wij gaan verder op de bouwplaats, aan de telefoon, in kantoor of op de beurs. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste persoon op de juiste plek. 

CT Noord is resultaat gericht

Wij staan klaar voor u. Resultaat is voor ons het belangrijkste. Wij weten maar al te goed dat het lijntje tussen niet en wel goed zeer dun is. Daarom willen wij van heel goed naar nog beter.

CT Noord is mens en klant gericht

Hier werken mensenmensen met als grootste kracht inlevingsvermogen. Wij zijn nieuwsgierig naar u en naar uw wensen. In ons vak draait het om mensen. Wij delen onze kennis. Door te delen onstaat nieuwe kennis, ontstaan nieuwe inzichten en verrassendde oplossingen. Met elkaar weten we meer en zien we meer. Wij inspireren u en wij inspireren elkaar door plezier te hebben in ons werk. Samen werken aan de volgende stap. Met CT Noord stapt u de toekomst in.

 

NIEUWSTE VACATURES

Toezichthouder civiele techniek

Trekker chauffeur


facebook

ik zoek werk

Ben je specialist met passie voor je vakgebied of wil jij jezelf verder ontwikkelen in de (civiele) techniek? CT Noord deelt jouw passie en streeft er altijd naar om het werk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw kennis, ervaring en voorkeur.

ik zoek personeel

Als (civiel) technisch bedrijf levert u diensten of producten waar u trots op bent. Dat kan alleen met de juiste kennis en vaardigheden. Wij leveren personeel in de civiele techniek, metaal, elektro- en installatietechniek, scheepsbouw en autotechniek.

vacatures

In welk vakgebied je ook werkzaam bent, als specialist heb je passie voor je vakgebied. Je wilt het liefst aan mooie projecten werken en je bent er trots op als je je werk goed oplevert. De mooiste banen en mogelijkheden vind je daarom bij CT Noord.